"Det skal også være sjovt"

Aske Nygaard Bramming – Sjov på Ring Djursland

Aske Nygaard Bramming

"Det skal også være sjovt :-)" Det er en seriøs ting at køre hurtigt i en racerbil. Når jeg kører, skal jeg have fokus og koncentrere mig maksimalt. Hver omgang skal være hurtigere end den forrige...

“Det skal også være sjovt :-)”

Det er en seriøs ting at køre hurtigt i en racerbil. Når jeg kører, skal jeg have fokus og koncentrere mig maksimalt. Hver omgang skal være hurtigere end den forrige omgang. Og hvis den er langsommere, skal det helst ikke være med mere end 1/10-del.

Hvis jeg f.eks. taber 1/10 på langsiden på Padborg Park med 190 km/t sakker jeg 5 meter bagud. Taber jeg et helt sekund er jeg over 50 meter bagud. Jeg kan derfor tabe et løb, inden det er kommet igang, hvis jeg ikke holder fokus og kører bilen optimalt.

Jeg tror at alle racerkørere har deres egen måde at finde fokus på. Jeg har også mine måder. Små teknikker jeg bruger inden et løb. Og efter et løb når jeg analyserer min kørsel.

En af de allervigtigste ting er dog, at “det også skal være sjovt”.

Aske Nygaard Bramming og Michael Mogensen Ahlfors - Formel 5 - Ring DjurslandI denne sæson har jeg haft det sjovt hos Team FSP. Det er de små ting, der gør en positiv forskel. Det kan være en sjov bemærkning. En godt grin med de andre til frokost. Eller som her på den lille stop-motion film, min mekaniker Michael Mogensen Ahlfors der f*cker et photoshoot up på Ring Djursland 🙂

Vi husker hinanden på, at godt nok er det alvor at køre racerbil – men vi skal heller ikke glemme at have det sjovt.

Tak til Team FSP for en rigtig sjov sæson i Formel 5.

Og tak til alle jer, der følger mig her på FB. Hav en rigtig sjov weekend 🙂

#AskeNygaardBramming #Formel5 #FSP #DreistStorgaard #HR7 #RETHNK #cphlearning #AcademicConferences #CommitmentLab

, , ,