Aske Nygaard Bramming

February 3, 2018 askenygaardbramming

Aske Nygaard Bramming

Interview om Formel 1 i København

I dag på Motorshow var jeg så heldig at være med på scenen til et interview om at få Formel 1 til København.

Jeg var på scenen sammen med Tobias Clausen TBC Racing, Martin fra support K-Mag og Helge Sander. Da de fleste racerkørere kender Tobias og Martin, så jeg har valgt at vise et billede af Helge Sander.

Helge Sander er en meget flink mand, som gav sig god tid til at snakke om både racerløb, fodbold og cykelløb bagefter interviewet. Jeg kunne fortælle Helge, at jeg selv har kørt cykkelløb og er tidligere klubmester i cykelklubben ABC og har deltaget i børne VM i linjeløb i København. Så fik jeg også fortalt alle mine FB-venner noget, I måske ikke vidste om mig 🙂 Noget der ligger uden for motorsporten.

#AskeNygaardBramming #Formel1 #Formel1iDanmark #Formel1tilKøbenhavn #Motorshow #MotorshowHerning #HelgeSander