Aske er Årets Banesportskører 2017

November 27, 2017 askenygaardbramming

Aske Nygaard Bramming – Årets Banesportskører 2017 BGK

Årets Banesportskører 2017 BGK

I går var jeg til 10-års jubilæum i min klub BGK i Brøndby. Her skulle jeg udstille min Formel 4 racerbil. Og jeg skulle også interviewes sammen med min klubkammerat Anton om at være racerkører i BGK.

Der var mere end 200 kørere og forældre og gæster og det var en super sjov dag. Rigtig mange børn var nede at sidde i Formel 4 raceren og fik taget billeder i bilen. Jeg fik også skrevet en del autografer, selvom jeg stadig synes det er meget underligt at skrive autografer. Jeg er jo bare medlem af BGK ligesom alle de andre. Og så fik jeg mulighed for at give bilen en tur rundt på en del af gokartbanen (undskyld til Mahmoud og Gokarting.dk for mærkerne efter hjulspind på langsiden) 🙂

Mest overraskende var, at jeg midt under jubilæumsfesten blev kaldt op på podiet med Generalsekretær Ture Hansen fra DASU, som overrakte mig en flot glaspokal for hæderen som Årets Banesportskører 2017 BGK.

Aske Nygaard Bramming - Årets Banesportskører 2017 BGKJeg er så taknemmelig for de oplevelser jeg får uden for banen. Og denne her hæderstitel er helt speciel, fordi den kommer i mit rookie-år i banesport. Khanh, som er formand for BGK, holdt en tale, hvor han fremhævede mine 19 podieplaceringer i sæsonens 21 løb, men også min rekordliste i BGK med fire klubmesterskaber i streg. En rigtig dejlig dag med alle de gamle venner fra BGK.

Jeg ønsker også alle mine FB-venner en rigtig dejlig dag.

#AskeNygaardBramming #Formel4 #BGK #BørnenesGokartKlub #Gokarting #ÅretsBanesportskører2017BGK

, , ,