Film om at være racerkører

Aske Nygaard Bramming – En film om at være racerkører

Aske Nygaard Bramming - Formel 5 DASU Danmarksmester 2017

En film om at være racerkører. Min sponsor HR7 har fået lavet denne film til mig. Den giver et rigtigt fint billede af, hvordan det er at være...

Film om at være racerkører

Min sponsor HR7 har fået lavet denne film om at være racerkører til mig. Den giver et rigtigt fint billede af, hvordan det er at være racerkører. Filmen er lavet af Casper Emil Rudolf Kjeldsen (https://www.casperrudolf.com), som er aktuel ved flere filmfestivaler.

Filmen sætter samtidig et punktum for min tid i Formel 5. Derfor er den også lidt vedmodig for mig. For det har været en fantastisk sæson med godt ræs og super kammeratskab. En sæson, der har været et rent eventyr, hvor jeg har udviklet mig meget som racerkører. Og blev DASU Danmarksmester i Formel 5.

Og filmen er også en tak til mine sponsorer, som har gjort 2017-sæsonen mulig for mig.

Jeg håber, at du vil tage godt imod filmen. Du må meget gerne dele den med dine venner, så Casper Rudolf kan få noget kredit for sit store arbejde.

#AskeNygaardBramming #Formel5 #CasperEmilRudolfKjeldsen #CasperRudolf #HR7 #DreistStorgaard #RETHNK #cphlearning #CommitmentLab #AcademicConferences

, , , ,