Aske i Gladsaxebladet

November 21, 2017 askenygaardbramming

Aske Nygaard Bramming – Aske igen i medierne

Ny artikel i Gladsaxebladet

Jan Løfberg fra min egen lokalavis Gladsaxebladet har interviewet mig om min kommende sæson i Formel 4. Det er med i tirsdagens avis. Du kan også læse det online ved at klikke på billedet.

Gladsaxebladet var den allerførste avis, der skrev om mig. De har fulgt mig, siden jeg startede i gokart. Der er godt nok sket meget siden mit første interview med Jan. Det er derfor helt specielt for mig, hver gang jeg kommer i Gladsaxebladet. Det bringer gode minder om mine allerførste løb og de oplevelser, jeg har været så heldig at få gennem min sport.

Aske Nygaard Bramming - Formel 4 - Gladsaxebladet - Søborg - MørkhøjJeg ønsker jer alle en rigtig dejlig dag. Morgenavisen er klar 🙂

#AskeNygaardBramming #FSP #Formel4 #GladsaxeBladet

, , ,