Stor artikel om Aske i Køge Onsdag

December 23, 2017 askenygaardbramming

Køge Onsdag fokuserer på Aske Nygaard Bramming

Køge Onsdag bringer stor artikel om Aske

“Køge rykker op i Formel 4” er overskriften på en helsides artikel i Køge Onsdag om mit skifte fra Formel 5 til Formel 4.

Her kan du ogå læse mere om, hvorfor DreistStorgaard har valgt at investere i en Formel 4 racerbil og følge med mig i 2018. Og jeg fortæller lidt om, hvem jeg er og hvordan jeg ser på det at være racerkører. Jeg synes selv at det er spændende, når avisen ogå er interesseret i Aske og ikke kun i point og heatsejre.

Du kan klikke på billedet eller <HER>
Aske Nygaard Bramming og DreistStorgaard Advokater Køge Formel 4 Køge onsdag - lørdagsavisen køge

Hav en rigtig dejlig dag 🙂

#AskeNygaardBramming #Formel4 #DreistStorgaard #KøgeOnsdag #Køge

, , , , , ,