Aske Nygaard Bramming – Ny banerekord på Ring Djursland

September 18, 2017 askenygaardbramming

Aske Nygaard Bramming – Ny banerekord på Ring Djursland

Banerekord på Ring Djursland

I går aftes vendte jeg hjem fra Aros Porte-løbet på Ring Djursland. Det var 6. afdeling af Formel 5 Danmarksmesterskabet. Jeg fik 2 andenpladser og 1 førsteplads og jeg slog banerekord på Ring Djursland.

Det var en weekend, hvor jeg havde rigtig god fart i racerbilen. I tidtagningen førte jeg indtil 17. omgang, men blev slået til sidst og måtte nøjes med P2. I løb 1 og løb 2 holdt jeg mine andenpladser.

I løb 3 skulle jeg starte i Pole Position, fordi jeg havde bedste andenbedste tid i tidtagningen – ja, det er lidt teknisk. Teamkammerat Jonas Lindhard pressede hårdt på i de første tre omgange, så jeg måtte køre defensivt. Ud på fjerde omgang fik jeg slået et lille hul til ham, og så kunne jeg køre offensivt. Og virkelig presse bilen til det yderste. Vi havde ramt den helt rigtige opsætning og jeg endte med at slå banerekorden på Ring Djursland med tiden 48.797 sek.

Aske Nygaard Bramming - Formel 5 - Lørdagsavisen Køge - 21-09-2017 - Banerekord Ring Djursland#Aske hilser på teamkammerat Jonas Lindhard Nielsen, som blev nummer 2.

 

Det blev endnu en weekend med 3 podiepladser. Jeg har nu stået på podiet i 16 ud af 18 mulige løb i sæsonen. Jeg hentede 11 point i mesterskabet, så jeg fortsat ligger nummer 2 med kun 7 point op til førstepladsen. Alt er åbent til finaleløbet på Jyllandsringen om to uger.

Tusind tak til verdens bedste Team FSP. Og til mine sponsorer. Uden jeres opbakning, kunne jeg ikke lave mine resultater.

Og til alle jer, der har skrevet og trykket like i weekenden. Det giver mig et fantastisk boost, når jeg sidder helt alene i hjelmen og fokuserer inden løbet. At jeg har en så stor opbakning.

Hav en dejlig mandag.

#AskeNygaardBramming #Formel5 #FSP #RingDjursland #DreistStorgaard #HR7 #RETHNK #cphlearning #AcademicConferences #CommitmentLab #BanerekordPåRingDjursland

, , , ,