Aske i Motorsporten.dk

December 19, 2017 askenygaardbramming

Aske Nygaard Bramming i Motorsporten.dk

Aske Nygaard Bramming i Motorsporten.dk

Motorsporten.dk bringer en stor artikel om DreistStorgaards sponsorat af min Formel 4 bil.

Her kan du læse mere om vores samarbejde og hvorfor DreistStorgaard er gået mere ind i motorsport sammen med mig. Og om vores erhvervsklub-koncept.

Aske Nygaard Bramming - Formel 4 - Motorsporten.dkFor mig er det helt nyt at være med i sporten på den måde. Hvor arbejdet uden for banen går hånd i hånd med arbejdet på banen. Det har der været meget mere af i 2017 siden jeg rykkede fra gokart til banesport.

Jeg lærer rigtigt meget af at skulle stille mig op foran mange erhvervsfolk og holde foredrag og sådan noget. Jeg tror på at det arbejde også gør mig til en bedre racerkører med større overblik og større overskud.

Læs artiklen ved at klikke på billedet eller klik <HER>.

Hav en rigtig dejlig dag.

#AskeNygaardBramming #Formel4 #DreistStorgaard #DreistStorgaardErhvervsklub #Køge

, , ,