Aske Nygaard Bramming – Sponsoraftale med Commitment Lab

September 13, 2017 askenygaardbramming

Aske Nygaard Bramming – Sponsoraftale med Commitment Lab

Ny sponsoraftale med Commitment Lab.

Jeg er super glad og stolt over at præsentere Commitment Lab som ny sponsor. Direktør Tine Nyholm arbejder professionelt med passion og positiv energi i ledelse. Og hun er mental coach for mange ledere.

Tine har fået øje på min passion og positive energi for motorsport. Og derfor vil hun gerne hjælpe mig som sponsor. Det er jeg bare så taknemmelig for.

Tine har sagt ja til at støtte mig ved at holde gratis foredrag i min Erhvervsklub. Og hun har allerede været med i DreistStorgaards Erhvervsklub med fokus på “Ledelse gennem Motorsport”. Her fortalte hun om energi i ledelse.

Tusind tak til Commitment Lab.

Og tak til alle jer, der følger mig på FB og min hjemmeside! Hav en fantastisk dag 🙂

#AskeNygaardBramming #Formel5 #CommitmentLab

, , , , ,