Aske Nygaard Bramming – DreistStorgaard Erhvervsklub

October 24, 2017 askenygaardbramming

Aske Nygaard Bramming – DreistStorgaard Erhvervsklub

DreistStorgaard Erhvervsklub

I går aftes var jeg igen til møde i DreistStorgaard Erhvervsklub i Køge.

Det er en erhvervsklub, som kobler ledelse og motorsport sammen, som vi har lavet i samarbejde med DreistStorgaard Advokater, der er min hovedsponsor.

Temaet var strategi. Først bød direktør Søren Storgaard velkommen. Så var det min tur til at fortælle om min strategi som racerkører. Jeg fortalte om løbsweekenden på Jyllandsringen, hvor jeg blev DASU Danmarksmester ved at vinde alle tre løb. Jeg fortalte om den strategi, jeg havde lagt med min teamchef og mekaniker. Men også om at jeg skulle køre frit og nyde weekenden og lade bilen lave arbejdet. Og have det sjovt, selvom jeg var under stort pres. Jeg skulle vinde de tre sidste løb for at komme helt til tops. Og hvis jeg ikke vandt, ville jeg vide, at jeg havde gjort mit bedste. Den strategi hjalp mig med at holde hovedet koldt og blive Danmarksmester.

DreistStorgaard Erhvervsklub - Køge - Aske Nygaard Bramming - Svend-Aage Dreist Hansen - Søren StorgaardEfter mit oplæg fik jeg overrakt en check på 2.500 kr. af Søren på vegne af DreistStorgaard. Og en racerbane med Lynet McQueen. “Så kan du tørtræne i vinter”, sagde Søren 🙂

Jeg ved ikke rigtigt, hvordan jeg skal takke DreistStorgaard. På vej hjem talte jeg med min far om, at det er lidt uvirkeligt for mig. Jeg har jo ikke rigtigt noget at give, og de giver mig så meget. Jeg håber at jeg kan give dem nogle gode oplevelser på banen og ved vores fælles arrangementer.

Tusind tak til alle hos DreistStorgaard.

Og til alle jer som følger mig her på FB. Hav en rigtig dejlig dag.

#AskeNygaardBramming #Formel5 #DreistStorgaard #Køge #Erhvervsklub #Danmarksmester

, , , ,