Aske Nygaard Bramming ny sponsoraftale med Flexleasingcar

Aske Nygaard Bramming ny sponsoraftale med Flexleasingcar

Flexleasingcar ny sponsor for Aske Nygaard Bramming 2018

NY sponsoraftale med Flexleasingcar Jeg er super glad for at kunne fortælle, at Flexleasingcar er min nye sponsor for 2018-sæsonen. I tillæg til...

NY sponsoraftale med Flexleasingcar

Jeg er super glad for at kunne fortælle, at Flexleasingcar er min nye sponsor for 2018-sæsonen.

I tillæg til sponsoraftalen har direktør Preben Thygesen stillet sin Mercedes C63 AMG 507 Black Edition til rådighed for mig, så jeg kan bruge den ved velgørenhedsarrangementer og special events på bane. Den er opbygget på en Öhils undervogn og trækker 594 HK på ren suge motor.

Preben havde taget bilen med til Motorshow i Herning, så vi kunne udstille den sammen med min Formel 4 bil. Det trak en del folk til, når jeg tændte Formel 4-raceren og Preben svarede igen med Mercedesen 🙂

Vi er allerede igang med at planlægge det første arrangement. Glæd dig til at se og prøve bilen 🙂 Det gør jeg 🙂

Vi har lavet denne lille video, så du kan få et indtryk af bilen. Det synes vi var lidt sjovere end et billede.

Tusind tak til Preben og Flexleasingcar for den generøse tilgang til sponsoratet. Jeg glæder mig rigtigt meget til samarbejdet.

#AskeNygaardBramming #Flexleasingcar #Formel4 #Mercedes #MercedesC63 #MercedesC63AMG #MercedesC63AMG507 #MercedesBlackEdition #Sponsoraftale

, , , ,